Despre noi

Bine ati venit pe site-ul www.TotulDinPolistiren.ro
      Si dupa cum numele va sugereaza, pe acest website veti gasi produse ce au la baza polistirenul extrudat sau expandat care este apoi prelucrat prin diverse metode: Debitare cu CNC cu fir incins, termoformare, vopsire, infoliere, lipire, matritare.
      Pentru inceput, dorim sa precizam faptul ca noi NU suntem producatori de polistiren ci doar prelucram polistirenul astfel incat producem cofraje din polistiren, litere volumetrice si sigle din polistiren, logo-uri din polistiren, polistiren matritat personalizat (pentru ambalare produse fragile), diverse figurine din polistiren, tavan fals din polistiren, placi cu nuturi pentru incalzire in pardoseala, profile arhitecturale de interior sau exterior pregatite in orice moment sa schimbe confortul si design-ul exterior sau interior al cladirilor.

Prelucrare polistiren

“Ce este Polistirenul?” sau “Cum se prelucreaza Polistirenul?”
      Fiind un material slab transparent, partial cristalin sau amorf, polistirenul este un material polimeric termic prelucrabil si se fabrica din monomer stirol – hidrocarbura lichida obtinuta din petrol. Polistirenul este declarat ca fiind unul din cele mai raspandite tipuri de masa plastica astfel incat consumul mondial este semnificativ – miliarde de kilograme pe an.

Enumeram mai jos patru caracteristici de baza ale polistirenului:
* Este solid la temperatura camerei.
* Este prelucrabil prin incalzire (termoplastic).
* Are o temperatura de inmuiere de aproximativ 100 °C si redevine la stare solida prin racire.
* Este utilizat ca material industrial (de constructie) sub forma masiva sau spongioasa.

De ce sa colaborati cu noi?
      Pentru ca va putem ajuta sa economisiti bani – fiind utilizat ca material industrial in constructii, polistirenul este cea mai economica si totodata cea mai buna metoda cand vine vorba despre raportul calitate – pret. Bineinteles, nu trebuie sa omitem faptul ca siguranta constructiilor este sporita, datorita cofrajelor din polistiren.
      Pentru ca va putem ajuta sa oferiti un design atractiv constructiilor dumneavoastra – fie ca este vorba despre partea exterioara sau interior, folosind profile din polistiren si elemente arhitecturale din polistiren puteti adauga elemente decorative simple sau profile arhitecturale complexe precum cornise, brauri decorative sau ancadramente pentru usi / ferestre.