Informatii

      In primul rand, dorim sa reamintim faptul ca noi NU suntem producatori de polistiren, ci doar prelucram polistirenul astfel incat producem cofraje din polistiren, litere volumetrice si sigle din polistiren, polistiren matritat personalizat (pentru ambalare produse fragile), diverse figurine din polistiren, tavan fals din polistiren, placi cu nuturi pentru incalzire in pardoseala, profile arhitecturale de interior sau exterior din polistiren pregatite in oricand sa schimbe confortul si design-ul lucrarilor.

Totul din polistiren

      Deoarece am dorit sa ne facem cunoscuta gama de produse si in domeniul online, am decis sa lansam in anul 2014 website-ul companiei noastre pe domeniul www.TotulDinPolistiren.ro – un website usor de navigat chiar si pentru cei incepatori in mediul online, un website unde veti regasi in pasi simpli intreaga gama de produse ce le comercializam si va sunt puse la dispozitie fie prin pagina de PRODUSE ori in pagina de Shop unde puteti adauga in cos produsele dorite si doar prin cateva click-uri puteti lansa o comanda. De asemenea, oferim informatii si documentari cu privire la aceasta nişă.

      Echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment si daca nu regasiti raspunsuri la intrebarile dumneavoastra pe site, ne puteti contacta in orice moment. Toate comenzile preluate de pe acest site vor fi urmate de un telefon ori un e-mail de confirmare din partea echipei noastre, astfel incat in urma deciziilor sa se stabileasca o comanda ferma.

      Nu ezitam sa recunoastem ca lucrand cu echipamente profesionale de ultima generatie, putem onora comenzile intr-un timp relativ scurt astfel incat dumneavoastra sa primiti produsul comandat in cel mai scurt timp posibil, avand garantia celui mai bun raport calitate-pret.