09 Apr 2015
April 9, 2015

Ambalaj din polistiren pentru sticla

Blog

Intai de a va spune ca putem realiza pentru doritori si Ambalaje din Polistiren pentru Sticle, dorim sa transmitem cu multa caldura in suflet “Sarbatori Fericite” tuturor, un week-end cat se poate de frumos pentru ca se incheie cu o mare sarbatoare de aceasta data, marcata in calendar drept Pastele Ortodox care putem spune cu incredere si putere, ca este una din sarbatorile cele mai importante ale crestinitatii, zic bine sau ma insel? 🙂

Aceasta Sarbatoare marcheaza miracolul Invierii Domnului, iar actele de purificare din Saptamana Luminata readuc echilibrul si armonia crestinilor iar principalul scop al acestei sarbatori crestine este amintirea vie a patimii, a mortii si a invierii lui Iisus Hristos, mantuitorul nostru de altfel, al tuturor. Se anunta a fi un sfarsit de saptamana frumos, calduros putem spune chiar daca pana acum n-am prea avut aparte de adevaratul sens al primaverii.
Farmecul deosebit al acestei sarbatori este dat atat de semnificatia religioasa, cat si de traditiile si simbolurile pascale: vopsitul oualor, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale de Paste – cozonac, pasca, miel, drob, vin (in cantitati moderate :)) si slujba de sambata seara in cadrul careia crestinii primesc lumina sfanta.

Dupa cum spuneam, revenind la startul acestui articol, in cazul in care cautati o firma specializata in domeniu care sa va realizeze ambalaj din polistiren pentru sticla, puteti conta pe noi. Dati-ne un mail, un telefon, un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp. Cu ajutorul acestor ambalaje veti avea garantia ca orice obiect din sticla trimis la un destinatar anume va ajunge intreg. Polistirenul, peretele format va oferi un strat superior de protectie care nu va afecta cu nimic sticla ci doar o va proteja in orice moment.

PASTE FERICIT TUTUROR si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi va doreste echipa TotulDinPolistiren.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *