27 Feb 2017
February 27, 2017

Ambalaje de protectie din polistiren

Blog

Buna seara dragi prieteni!
Pentru aceasta seara de luni am ales sa va prezentam una din ultimele lucrari efectuate saptamana trecuta pentru un client de-al nostru si anume: ambalaje din polistiren pentru protectie suporti de tablete. De asemenea, amintim faptul ca putem realiza o gama variata de produse din polistiren si datorita tehnologiei de ultima generatie reusim sa multumim chiar si cele mai pretentioase solicitari. Daca sunteti in cautare de AMBALAJE DIN POLISTIREN PENTRU TRANSPORT, contactati-ne cu incredere. In urma unei cereri de oferta, consultantii nostri va vor contacta pentru a stabili datele necesare demararii proiectului.

Pentru ca suntem in continua dezvoltare, pe www.TotulDinPolistiren.ro puteti comanda Ambalaj protectie pentru cana, Ambalaj protectie pentru sticle, ambalaje realizate din polistiren in intregime care ofera un surplus de siguranta cand doriti sa ambalati cani, sticle, sa le transportati dintr-un loc in altul, sa trimiteti colete, cani, pahare, cesti sau alte obiecte fragile ce pot sa fie avariate in urma unui transport indecent. Asadar, venim in ajutorul persoanelor care doresc sa aiba garantia unui lucru bine facut si ajuns nevatamat la destinatar. Doriti sa transportati in siguranta obiectele dumneavoastra? Alegeti ambalaje din polistiren produse de TotulDinPolistiren.ro ! Dimensiuni informative pentru ambalajele canilor sunt: 12 cm x 13 cm x 13 cm insa la cerere, se pot realiza orice alte tipo-dimensiuni.

Tot pe site-ul nostru puteti comanda online COLTAR DIN POLISTIREN, ideal pentru ambalarea obiectelor fragile ce trebuie sa ajunga neatinse la destinatar. Dimensiuni informative: 6 cm x 6 cm x 6 cm. La cerere, se pot realiza orice alte tipo-dimensiuni.

Asadar, nu uitat: Suntem producator de ambalaje din polistiren! Realizam AMBALAJE DIN POLISTIREN menite sa protejeze obiecte fragile (sau nu) in cazul unui transport, de exemplu. Pentru alte informatii, ne puteti contacta folosind formularul prezent in pagina de contact.

Va dorim o seara linistita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *