01 Oct 2016
October 1, 2016

Arcade Profilate

Blog

Ce zi de sambata insorita, si potrivita pentru a va anunta ca realizam ARCADE PROFILATE, Arcade din polistiren, profile din polistiren pentru fatada, profile decorative din polistiren, profile din polistiren expandat pentru decorarea fatadelor cladirilor cu un raport calitate-pret in favoarea dumneavoastra, bineinteles. Sunteti in cautare de arcade din polistiren ieftine? Atunci, www.totuldinpolistiren.ro este solutia potrivita. Ne adaptam cerintelor clientului nostru si lucrarile realizate sunt mereu peste asteptarile oricarei persoane.

De ce sa folositi aceste elemente decorative? Pentru ca arcadele ofera eleganta si stil oricarei cladiri, indiferent de dimensiunea acesteia. Instalarea arcadelor din polistiren se face usor, nu trebuie sa depuneti mult efort si nici nu trebuie sa cititi instructiuni complicate 🙂 – timpul de lucru este relativ scurt pentru montarea acestora. Realizam pe baza de comanda arcade din polistiren de diferite dimensiuni, arcade din polistiren expandat EPS pregatite sa atraga priviri in orice moment.

Preiau din dictionarul roman definitia la “arcada” si v-o prezint:
ARCÁDĂ, arcade, s. f. 1. Element arhitectural format din unul sau din mai multe arce și din elementele care le susțin (coloane, stâlpi, ziduri). 2. Formație anatomică în formă arcuită; (în special) proeminență curbă la baza osului frontal, situată deasupra fiecărei orbite. – Din fr. arcade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *