17 Dec 2014
December 17, 2014

Brazi si Mos Craciun din polistiren pictati

Blog

Bine v-am regasit, echipa TotulDinPolistiren va saluta si va reaminteste faptul ca este pregatita in orice moment sa preia comenzile dumneavoastra pentru figurine din polistiren pentru copii, decoratiuni din polistiren pentru iarna, decoratiuni pentru magazine si diverse forme, toate realizate cu profesionalism din mult prea cunoscutul “polistiren”. Apropo copii, ati fost cuminti? I-ati trimis scrisoarea lui Mos Craciun? In caz contrar, mai puteti adauga pe lista si cateva FIGURINE DIN POLISTIREN ce va pot pune la incercare indemanarea si puteti decora cu originalitate o incapere.

Pana sa lansati comanda insa, facem cunoscuta vestea ca ne bucuram pentru fiecare feedback ce-l primim din partea persoanelor cu care colaboram si astfel trebuie sa-i multumim de aceasta data doamnei Alina pentru pozele trimise, poze cu braduti din polistiren pictati si chipul lui Mos Craciun aranjat “a la carte”.
Lucrarile au fost realizate de grupa mare “Tom și Jerry” de la Gradinita nr. 18 din Focsani.

Dorim sa incheiem acest articol intr-un mod armonios, pentru ca suntem in perioada Sarbatorilor de Iarna, www.totuldinpolistiren.ro va ureaza
SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi
CRACIUN FERICIT si un Mos bogat
Sanatate, fericire si bucurii in Noul An 2015 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *