15 Aug 2016
August 15, 2016

Camioane din polistiren

Blog

Sunteti in cautare de figurine din polistiren, camioane din polistiren, figurine 2D din polistiren sau figurine 3D din polistiren si nu stiti de unde sa achizitionati cele dorite? De ce nu incercati o colaborare cu firma noastra, TotulDinPolistiren va sta la dispozitie in orice moment! Daca aveti nelamuriri, sau intrebari la care nu gasiti raspunsul pe site, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic – raspundem in mai putin de 12h solicitarilor dumneavoastra.

De la ultimul articol postat de blog, la noi in firma s-au intamplat multe si tocmai acum, la jumatatea lunii august ne-am facut putin timp cat sa postam si pe aceasta sectiune a site-ului nostru. Nu, nu am renuntat la activitate ci ne-am ocupat in continuare de comenzile primite din partea clientilor. De asemenea, in aceasta perioada de absenta am reusit sa ne mutam intr-un sediu nou, cu totul diferit fata de cel dinainte iar acum productia poate continua in voie buna.

Realizam o gama variata de figurine din polistiren, atat din produsele proprii cat si figurine din polistiren realizate dupa modelul clientului – fie ca vorbim despre animale, figurine din polistiren pictate, figurine cu personaje celebre din desene animate, forme si marimi diverse. Preturile incep de la 1.45 Lei si cresc in functie de cerintele dvs., insa pentru cotatie exacta de pret va rugam sa luati legatura cu unul din consultantii nostri.

Pentru cei care iubesc masinile si camioanele, putem realiza asemenea obiecte din polistiren la marimi diverse, de pana la 2 metri.

Click aici daca doriti sa cumparati acest produs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *