16 Jun 2015
June 16, 2015

Capitel din Polistiren

Blog

Seara buna va spunem noi, cei de la TotulDinPolistiren.ro !
In aceasta seara am hotarat sa facem publica stirea cum ca am dat start si productiei de capiteluri din polistiren astfel incat va anuntam deschis ca asteptam cu nerabdare noi provocari din partea dumneavoastra. Recent am realizat o comanda pentru un client ce a dorit sa comande capitel din polistiren si ne-a pus indemanarea la test. Ce a iesit, se poate observa si in poza atasata acestui articol. Bineinteles, poate ati observat deja ca avem o lista variata de produse, insa aceasta se extinde pe zi ce trece deoarece ne adaptam cerintelor clientilor nostri si astfel reusim sa multumim chiar si cele mai pretentioase cerinte, ganduri, sa realizam idei.

Mai jos prezentam o descriere scurta a cuvantului CAPITEL conform Dictionar Explicativ Roman:
CAPITÉL, capiteluri, s. n. Partea superioară, mai groasă (și ornamentată), a unei coloane sau a unui pilastru, care face legătura între fusul coloanei și arhitravă. – Din it. capitello, lat. capitellum.
CAPITÉL s.n. Partea superioară a unei coloane, semicoloane sau a unui pilastru, pe care se sprijină arhitrava. [Pl. -luri, -le. / < it. capitello, cf. lat. capitellum].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *