27 Sep 2016
September 27, 2016

Cutii pentru protectie – Cutii din polistiren

Blog

Cautati o firma serioasa de unde sa cumparati cutii pentru protectie, cutii din polistiren, placi protectoare din polistiren, fulgi din polistiren? Bine ati venit pe site-ul nostru si tinem neaparat sa va anuntam ca la noi puteti gasi o gama variata de produse, respectiv metode de ambalat cu ajutorul polistirenului. De exemplu, de la noi puteti cumpara si FULGI DIN POLISTIREN PENTRU AMBALAT, unii le mai spun si pufuleti pentru ambalat, iar menirea lor este de a proteja obiecte fragile si de a absorbi socurile de orice natura. Pot fi ambalate obiecte precum: chimicale si farmaceutice, piese electronice, produse cosmetice, sticlarie, ceramica sau orice s-ar putea deteriora pe timpul transportulu.

De asemenea, putem realiza si ambalaje din polistiren pentru protectia canilor sau a paharelor, a sticlelor si nu in ultimul rand coltare din polistiren de diferite marimi si grosimi.

Recent am realizat pentru un client cutii din polistiren ce vor servi la protectie in timpul transportului a diferitelor marfuri.
Va dorim o zi frumoasa si nu uitati sa ne contactati daca aveti intrebari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *