07 Dec 2015
December 7, 2015

Decoratiuni de iarna magazine Kenvelo

Blog

Si pentru ca am ajuns in luna lui Decembrie 2015, intram cu totii in atmosfera de sarbatoare, si-n jurul nostru lumea devine mai buna, luminite peste tot, sclipici, brazi si globuri, beteala si fulgi de zapada, stelute si cadouri, Mos Craciun si spiridusi… nu as avea timp sa le enumar pe toate. Este o feerie totala in jur, cel putin in Brasov, un oras ce vi-l recomandam sa-l vizitati in perioada de iarna.

Dar, sa lasam deoparte vinul fiert cu scortisoara si merisoare, carnatii pusi la afumat ori toba la inchegat 🙂 si sa trecem la treburi mai serioase, nu? TotulDinPolistiren inseamna traditie si eleganta cand vine vorba despre obiecte executate in polistiren, un material usor de prelucrat insa care ofera rezultate spectaculoase daca ajunge in mana profesionistilor, adica in mana noastra 🙂 Pe Blog-ul nostru am postat cateva articole interesante prin care puteti vedea ce am realizat in trecut insa trebuie sa stiti ca suntem pregatiti de noi provocari in orice moment.

Am realizat in prima saptamana a lui Decembrie decoratiuni de iarna pentru magazinele Kenvelo din toata tara. Fulgi din polistiren, stele din polistiren vopsite, inimioare din polistiren, cuvantul XMAS, etc. si putem realiza orice model aveti nevoie pentru a va decora si dumneavoastra vitrinele magazinelor, sania lui Mos Craciun, cutii de cadouri, zapada artificiala din polistiren, globuri din polistiren, stelute, fulgi, reni, spiridusi, oameni de zapada, etc.

Aveti nevoie de decoratiuni pentru magazine? Nu aveti idei cum sa decorati? Contactati-ne si va vom ajuta, cu siguranta! Ca tot mi-am adus aminte, anul trecut am realizat cu succes o sanie 3D si renii lui Mos Craciun pentru supermarketul Cora – articolul in puteti viziona AICI cu poze trimise de client, dupa montare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *