28 Oct 2014
October 28, 2014

Decoratiuni de iarna pentru magazine

Blog

Cu pasi repezi si grabiti ne apropiem de sezonul rece al anului, cunoscut sub numele anotimpului “iarna” si daca va fi geroasa sau nu, nici cei de la meteo nu stiu. Insa, nu acest lucru ne intereseaza pe noi ci mai degraba cum sa ne decoram casele, sau salile de curs, magazinele sau diverse spatii deschise ori inchise. Firma Teuton vine in ajutorul dumneavoastra de aceasta data cu produse din polistiren ce pot fi folosite cu incredere drept DECORATIUNI DE IARNA PENTRU MAGAZINE sau alte locatii, decoratiuni de iarna din polistiren: Fulgi de nea, om de zapada, stele, Mos Craciun, sanie, spiridusi, ingerasi, reni, brazi, litere si cifre din polistiren, clopotei si alte figurine din polistiren la preturi excelente.

     Preturi incepand cu 2,5 lei (30 cm latura lunga a produsului). Se pot realiza orice alte dimensiuni, la cererea clientului. Pretul este direct proportional cu suprafata dorita, insa pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Aceste decoratiuni din polistiren se pot pune si pe tavan, legate cu guta (nylon de pescuit). Datorita gramajului foarte redus la o mica adiere prilejuita – exemplu, la deschiderea unei usi – ofera o senzatie de miscare reala dand un design atractiv incaperii in care sunt plasate. Alegeti sa oferiti un aspect placut locului / incaperii ce doriti sa o schimbati, alegeti sa impodobiti cu decoratiuni de iarna din polistiren produse de firma noastra. Usor de montat, usor de demontat, ieftine si re-utilizabile mult timp – exact, anul urmator nu veti mai face decat investitia in timpul petrecut pentru montarea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *