Buna seara, ce mai faceti? Transmitem salutari la toata lumea, in toata tara 🙂
Ne apropien cu pasi repezi de Ziua Indragostitilor, sau mai bine sa-i spunem Valentine’s Day? Sunteti in cautarea unor cadouri inedite si totusi, memorabile sau de durata? Poate ca aveti nunta anul acesta si sunteti in cautarea unor idei geniale cu care sa decorati masina mirelui, a miresei, sau poate salonul unde va avea loc marea petrecere? Ah, gata, stiu… cautati figurine din polistiren si nu pot sa spun decat “Bine ati venit pe site-ul nostru!”

Anul acesta suntem pregatiti tuturor provocarilor venite din partea oricarui client, mai mult sau mai putin pretentios si dorim sa stabilim noi recorduri, sa depasim limita imaginara a artei si sa va ajutam in proiectele dumneavoastra, fie nunta, botez, evenimente speciale care au nevoie de ceva aparte care sa le faca unice, memorabile.

Ultima provocare pentru noi a fost realizarea unui papion si a unor perechi de buze din polistiren, care urmeaza sa fie plasate pe masina mirelui si a miresei in ziua speciala din viata lor. Pretul unui asemenea proiect ajunge la suma de 600 LEI, insa acestea se pot si inchiria pentru suma de 150 Lei pe zi. Mai multe detalii insa putem discuta la un simplu telefon, ori contactati-ne prin e-mail folosind formularul de contact.

O seara linistita va dorim si weekend placut, insorit, plin de zapada 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *