Iata-ne ajunsi in a doua saptamana a lunii lui Septembrie, asa ca nu ezitam sa va salutam, sa va spunem un sincer si asteptat “Bine ati revenit” din vacante, concedii si dupa cum bine ne gandim noi, cu siguranta sunteti plini de energie, pregatiti pentru alte cateva luni de lucru (pana la vacanta de iarna) in care ne vom da silinta cu totii sa iasa totul exact asa cum am planuit. A inceput si scoala si desigur ca nu ezitam sa punctam acest lucru deoarece figurinele din polistiren pot fi de mare folos in aceasta perioada, pana vine Halloween (daca aveti nevoie de figurine din polistiren pentru Halloween, contactati-ne acum!), unde si acolo putem realiza o multitudine de figurine din polistiren pentru dumneavoastra, pentru cei mici, figurine menite sa atraga atentia si sa le sporeasca spiritul de inventivitate ori sa-i puneti la incercare.
De ce sa nu legam o colaborare? Cu siguranta nu aveti nimic de pierdut pentru ca preturile practicate de noi sunt minimale, facute pe buzunarul oricarui cadru didactic, oricarui parinte sau tutore. Comandati online figurine din polistiren de pe site-ul nostru, figurine ce le pot retine atentia celor mici (si mari) in orice moment. “Give it a try” – cum ar spune americanu’.

Ne mandrim in aceasta saptamana cu o figurina din polistiren 3D gigant – Cornet de inghetata gigant din polistiren realizat pentru un client din Alba Iulia. Are o inaltime de 1.5 m si este realizata prin sculptare manuala in polistiren si prin decorare. Asadar, asteptam comenzile dumneavoastra in cazul in care aveti nevoie de o inghetata sa va racoriti afacerea 🙂

O seara frumoasa va dorim insa pana atunci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *