30 Oct 2014
October 30, 2014

Figurine din polistiren pentru Halloween

Blog

Recent am terminat de livrat o comanda de figurine din polistiren pentru Halloween, respectiv: dovleci, fantome si vrajitoare iar doamna Catalina din Bucuresti, foarte amabila de altfel, ne-a rasplatit cu un feedback pe masura aratandu-ne cum au reusit cei mici sa picteze figurinele din polistiren, care la inceput au fost albe complet.
Va asteptam si pe dumneavoastra daca doriti sa comandati figurine din polistiren pentru Halloween, Craciun sau alte sarbatori.
Pe site-ul nostru TotulDinPolistiren.ro puteti consulta varianta diversificata a produselor ce le comercializam, insa la cererea clientului executam orice tip de figurina, pe orice model si dimensiune / grosime, din polistiren expandat sau extrudat.
Va recomandam link-urile: SHOPDecoratiuni de iarna pentru magazineDecoratiuni de Halloween din polistiren unde puteti comanda diverse forme, fantome, dovleci, case bantuite, vrajitoare, oameni de zapada, brazi de Craciun, stelute, ingerasi, legume si fructe, animale, pasari, decoratiuni de iarna din polistiren pentru magazine sau diverse incaperi, decoratiuni din polistiren pentru diverse sarbatori (Paste, Valentine’s Day, Craciun, Zile onomastice sau de nastere si multe altele).

De asemenea, realizam si litere din polistiren, sigle din polistiren (sigle volumetrice) la preturi foarte accesibile. Echipa noastra va sta la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *