26 Aug 2016
August 26, 2016

Forme tort din polistiren

Blog

Cu pasi repezi se apropie de sfarsit Vacanta Mare, ce pacat, nu? Parca ar mai merge prelungita cu inca o luna, doua – dar sa nu exageram, pentru ca este frumos si la gradinita, la scoala dar si la servici. De exemplu, pentru noi vacanta inseamna distractie si provocari noi iar astazi vrem sa va aratam ce am mai realizat in ultima perioada, printre alte lucrari. Ne face mare placere ca pentru aceasta zi de vineri sa va prezentam doua forme de tort ce le putem realiza pentru iubitorii de TIR – SCANIA din polistiren, soferii de autocamioane si nu numai cat si pentru decoratorii de nunti sau alte evenimente.

Putem realiza forme de tort din polistiren, forme diverse dupa solicitarile dumneavoastra – alegeti o colaborare cu noi daca vreti sa iesiti in evidenta cu lucrari atat de dulci 🙂
Mai multe informatii despre forme de tort din polistiren gasiti si pe site-ul nostru Forme-Tort.ro

Firma noastra realizeaza o gama variata de obiecte din polistiren, forme din polistiren dupa modelul clientului, animatii sau decoratiuni exterioare ori interioare, figurine 3D din polistiren, 2D, figurine colorate din polistiren – si lista poate fi foarte lunga insa pentru mai multe detalii va stam la dispozitie in orice moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *