Hey, va salutam! Timpul trece incetisor si iata ca vara si-a facut simtita prezenta intr-un mod interesant, lovind teritoriul tarii noastre cu o ‘plapumioara’ de caldura, asta in ciuda celor ce spuneau si se mirau ca “Nu mai vine dom’le odata vara!?” – ei bine, iat-o in poarta (celor care au, sau usa in al doilea caz 🙂 ). Echipa TotulDinPolistiren.Ro lucreaza in continuare pe diverse proiecte si desigur, suntem pregatiti in orice moment sa preluam si comanda voastra, daca aveti nevoie de figurine 3D sau gigant din polistiren, orice animatii sau forme – contactati-ne cu incredere caci vom face tot posibilul sa onoram cu brio comanda.

Printre ultimele comenzi de altfel, se numara si aceasta inghetata cu cupe colorate si revigorante, hm? O inghetata 3D gigant din polistiren, pregatita acum sa atraga privirile celor din jur si de ce nu, sa aduca clienti noi si curiosi sa afle ce se ascunde defapt in spatele acestei reprezentatii: inghetata buna, rece, fresh, gelato, ciocolata sau capsuni? Cine stie… Noi ii multumim pentru colaborare si il mai asteptam cu alte comenzi, pe viitor.

Cat pentru voi toti, nu avem decat vorbe bune: VACANTA PLACUTA TUTUROR! BAFTA LA EXAMENE! Si spor la treburi celorlalti 🙂 Zi frumoasa sa aveti in continuare. “Keep in touch!”

Apropo, daca sunteti in cautare de TORTURI DIN POLISTIREN, figurine tort, forme tort din polistiren, contactati-ne! Facem si asa ceva.
tort din polistiren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *