02 Feb 2017
February 2, 2017

Inima 3D Gigant din polistiren

Blog

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni ai site-ului nostru. Dupa cum bine ati observat, cand vine vorba de figurine din polistiren, ne place sa ne facem simtita prezenta in cel mai intuitiv mod si venim in intampinarea solicitarilor voastre cu cele mai atractive oferte de pret, timp scurt de realizare a proiectelor si bineinteles nu in ultimul rand, produse de o calitate superioara pregatite in orice clipa sa atraga privirile celor din jur.

Noi va putem ajuta si trebuie sa contati pe noi, fie ca vreti sa faceti o surpriza cuiva drag, sau sa decorati un loc. Putem realiza o gama variata de produse din polistiren, numere, litere, animalute, figurine geometrice, personaje din desenele animate, ceasuri de perete, tapet 3D floral, cat si elemente de decoratiuni interioare si exterioare a caselor / apartamentelor.

Am realizat saptamana aceasta o inimioara 3D gigant din polistiren pentru Nina, dimensiunile reale fiind de 1 metru inaltime x 1 metru latime x 50 cm grosime cu finisaje rotunjite, atent aplicate. Ca tot se apropie Valentine’s Day sau mai bine zis Ziua Indragostitilor, puteti opta pentru asemenea cadouri! Noi putem aduce si Luna de pe cer 🙂

Va dorim o zi excelenta in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *