14 Feb 2016
February 14, 2016

Inimioare din polistiren – Kenvelo

Blog

Happy Valentine’s Day! La multi ani tuturor indragostitilor din lume, pentru ca astazi se sarbatoreste iubirea, relatia de cuplu, fericirea si venirea primaverii 🙂 Iarna se pare ca si-a luat hainutele si a lasat loc liber primaverii sa isi faca de cap, astfel ca aceasta nu ezita sa-si faca simtita prezenta in tara noastra. Chiar daca la Brasov a plouat ieri si a fost o zi cam posomorata, sa speram ca astazi soarele ne va binedispune si ne va lasa sa profitam din plin de aceasta zi.

Voi ce faceti de Valentine’s Day? Ati luat cadouri iubitilor / iubitelor? Ah, stiu… ati comandat de pe www.TotulDinPolistiren.ro niste inimi uriase din polistiren intocmai pentru a face o surpriza imensa celui drag, nu? 🙂 Daca ati omis acest lucru, va asteptam atunci cu comenzi de 1 Martie sau 8 Martie, cand femeia trebuie sa se simta iubita si nu in ultimul rand, unde este cazul, mamica respectata.

Din cadrul ultimelor lucrari efectuate, prezentam cu mandrie inimioarele din polistiren ce le-am facut pentru vitrinele magazinelor Kenvelo din toata tara. Ai un magazin si vrei sa iti decorezi vitrina sau interiorul cu elemente din polistiren? Contactazea-ne pentru o oferta de pret. Oferim cel mai bun raport calitate / pret si nu trebuie sa omiteti ofertele noastre.

Pana la urmatoarea interventie pe blog, va dorim o zi frumoasa si o primavara calduroasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *