05 Dec 2016
December 5, 2016

Jilţul lui Moş Crăciun 3D

Blog

Hei, buna seara dragi prieteni! V-ati pregatit ghetutele, le-ati lustruit frumos si le-ati pus la loc de cinste, da? Pentru ca-n aceasta noapte, doar la cei cuminti isi va face simtita prezenta acest personaj legendar. Pardon, o sa vina si la cei care au fost mai putin cuminti, insa nu cu foarte multe cadouri iar nelipsita nuielusa isi va face simtita prezenta mai mult decat ar trebui 🙂
Dupa cum stiti, sau daca nu, va informam acum de faptul ca noi putem realiza figurine din polistiren interesante, atractive, facute dupa dorintele clientului, figurine 3D din polistiren, figurine gigant din polistiren, figurine decorative de iarna, fulgi de nea, zapada artificiala, decoruri din polistiren pentru vitrinele magazinelor, oameni de zapada 3D gigant din polistiren, Mos Craciun 3D, spiridusi sau alte animatii.

De exemplu, avem onoarea de a va prezenta Jilţul lui Moş Crăciun 3D! Putem executa si pentru dumneavoastra asemenea lucrari, insa doar pe baza de comanda. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

Stiati ca…!?
Moș Nicolae sau Moș Neculai este un personaj legendar și mitic, care aduce daruri copiilor în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae, în seara zilei de 5 decembrie. Personajul are corespondenți în întreaga Europă Centrală astfel: Mikulás în Ungaria, Mikuláš în Republica Cehă și Slovacia și Mikołaj în Polonia. Personajul este în mare parte asemănător lui Moș Crăciun, ambii o adaptare după Sfântul Nicolae, ambii purtând straie roșii și oferind cadouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *