26 Mar 2016
March 26, 2016

Litere gigant + Sticla Oja Jessica

Blog

Hei, hei, buna dimineata si bine v-am regasit. Ce faceti? Sunteti in drum spre Brasov, spre Poiana Brasov poate, nu-i asa? Vreti sa profitati de acest super mega frumos weekend insorit si cu zapada pe munti unde se poate schia in conditii bune? Sau poate vreti doar sa va relaxati, sa faceti o scurta plimbare prin Brasov sau imprejumiri, sa vizitati diverse obiective turistice ori daca nu in cel mai atractiv caz, puteti ajunge sa fiti spectatori la Tess Rally 45 Pro-X ce va avea loc in perioada 25-27 martie la Brasov. Sunt peste 45 de echipaje inscrise iar vremea se pare ca tine cu noi. Putin soare si destul de racoare, dar ne imbracam bine si nu simtim 🙂

Astazi vrem sa va prezentam o lucrare executata saptamana trecuta ce a constat in realizarea unor litere gigant de 1m inaltime si sticle de ora pentru Jessica. Va reamintim faptul ca noi executam orice doriti dumneavoastra, in polistiren, fie ele litere, sigle, figurine 3D din diverse filme sau desene animate, animalute si tot felul de figurine din polistiren ce pot fot folosite intr-un mod ingenios, exact asa cum v-ati gandit.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari, deoarece raspundem cu drag solicitarilor dvs. si asteptam noi provocari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *