07 Dec 2015
December 7, 2015

Paleti si Europaleti din Polistiren

Blog

Doriti sa expediati colete de diverse dimensiuni si aveti nevoie de o sursa sigura prin care destinatarul sa primeasca in intregime si nedeteriorat coletul? Nu doriti sa va folositi de paleti din lemn, deoarece sunt prea costisitori? In acest caz, firma noastra va propune sa utilizati paleti si europaleti din polistiren produsi de firma noastra. Suntem producatori independenti si acest lucru ne face sa onoram comenzile dumneavoastra intr-un timp scurt si bineinteles, oferim intotdeauna cel mai bun raport calitate – pret.

De asemenea, pe www.TotulDinPolistiren.ro puteti comanda AMBALAJE DIN POLISTIREN sau FULGI PENTRU PROTECTIE LA TRANSPORT – ambele produse (pe langa cel mai sus amintit) le recomandam cu incredere cand vine vorba despre a transporta in maxima siguranta obiecte fragile, in orice locatie doriti. Suntem aici sa oferim solutii interesante de care compania dumneavoastra poate sa profite si daca nu ati incercat pana acum asa ceva, va provocam 🙂

Saptamana trecuta am realizat pentru un client paleti din polistiren. Rezultatul am vrut sa vi-l prezentam si dumneavoastra, sa va faceti o idee despre ce am vorbit in acest articol. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie in orice moment si oferim informatiile necesare. Saptamana aceasta avem oferte speciale la figurine de iarna din polistiren! Comandati online!

O zi frumoasa va dorim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *