27 Nov 2016
November 27, 2016

Personaje din Aladin si lampa fermecata

Blog

Fiecaruia dintre noi i-ar place sa retraiasca emotia copilariei, momentele acelea in care il asteptai pe Mos Craciun sa vina si la tine ca ai fost cuminte, sa iesi cu prietenii la sanius, sa faci oameni de zapada si cazemate (ii ziceam noi), sa ai grija ca ghetusul sa fie foarte alunecos si cat se poate de lung, sa sorbi din turturi, sa te tavalesti prin zapada sau sa inghiti fulgii de nea ce coborau agale din vazduh. Bineinteles, vorbeam de anotimpul de iarna acum, nicidecum de toata viata unui copilas 🙂

Am avut timp sa onoram cu drag o comanda ce l-a avut ca subiect principal pe Aladdin si lampa lui fermecata inconjurati de prietenii lui buni, Printesa Jasmine, Jafar si Genie (Duhul Lampii). Aceste figurine realizate de noi au inaltime 1 metru si le-a fost aplicat un strat de rasina de intarire. Clientul nostru nu le-a dorit pictate, iar rezultatul final se poate observa in imaginea atasata acestui articol.

Doriti sa comandati figurine 3D din polistiren, figurine gigant din polistiren, personaje din desene animate 3D din polistiren? Contactati-ne acum! Avem pregatite preturi speciale pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *