09 Jul 2015
July 9, 2015

Piramida din polistiren expandat

Blog

Si iata ca dupa cateva zile insorite, calduroase si grade incinse-n termometru, ploaia incepe a-si spune cuvantul si ne da o tema de vacanta 🙂 Vacanta mare abia a inceput si acum ne bucuram cu totii de ea, ori altii muncesc si se bucura de concedii numai, nu? Pai daca tot a venit vorba de lucru in echipa si spor in treburi, trebuie sa va anuntam ca asteptam comenzile dumneavoastra in orice moment deoarece suntem la dispozitia clientului si incercam sa ducem la bun sfarsit orice comanda. De exemplu, saptamana aceasta am realizat piramide din polistiren pentru un restaurant.
Si daca va intrebati deja “Oare ce-o sa faca cu ele?” pai raspunsul vine indata si va spunem ca ele se vor folosi pentru a expune clientilor diverse articole din meniu, cum ar fi aperitivele sau acadelele (si alte idei de nedezvaluit). Dimensiunile acestei piramide din poza atasata articolului sunt: 40×40 cm baza si 80 cm inaltime.

Posibil ca pentru altcineva, exact aceeasi aplicatie sa confere o alta viziune, alte idei ce pot fi puse in practica si daca ramane la stadiul de comanda sa va intrebati de unde sa comandati figurine din polistiren, nu ezitati sa ne dati un semn, un mail, un telefon. Raspundem solicitarilor si promitem sa fim cat mai corecti, cat mai rapizi in productie astfel incat sa va bucurati de produsul finit intr-un timp scurt. Da, facem livrari in Romania prin serviciul de curierat rapid.

One Response to Piramida din polistiren expandat
  1. Buna, am nevoie de o piramida din polistiren sau con, cu baza de 40 cm si inaltimea de 40 cm.Astept oferta de pret! Mulțumesc


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *