20 Oct 2016
October 20, 2016

Sfera din polistiren EPS 80

Blog

In primul rand, Buna ziua si bine v-am regasit 🙂
Ce mai faceti? Sunteti bine, ne bucuram si totodata dorim sa va multumim pentru ca urmariti site-ul www.TotulDinPolistiren.ro cat si articolele ce le postam pe blog sau in categoria de produse, in magazinul online. Sa trecem direct la subiect, nu dorim sa va retinem din timpul pretios si doar vrem sa facem public anuntul ca putem realiza mai nou, chiar si sfere din polistiren EPS 80 realizate prin decupare din bloc de polistiren. Cantitatea minima de comanda este de 3 bucati pentru diametrul de 35-40-50 cm, si 5 bucati pentru sfera din polistiren cu diametrul de 20-25-30 cm.

Vreti sa cumparati SFERE DIN POLISTIREN EPS 80 si nu stiti de unde? Site-ul nostru este solutia dumneavoastra 🙂 deoarece suntem pregatiti in orice moment si raspundem afirmativ solicitarilor venite din partea clientilor nostri. Preturile pentru aceste sfere pornesc de la 12 Lei (20 cm diametru) si se opresc la 720 lei (100 cm diametru).

Pentru a comanda online si lista intreaga de preturi cat si dimensiuni, va invitam sa accesati magazinul online. Livram produsele oriunde in tara prin servicii de curierat rapid.