Seby Production ofera servicii photo & video si pentru a infrumuseta peretele sediului, managerul firmei a ales o colaborare cu TotulDinPolistiren.ro pentru a realiza o sigla din polistiren, care sa reflecte ideea principala inca de la prima vizualizare a acestuia. Sigla din polistiren a fost vopsita ulterior conform cerintelor clientului, in culorile reprezentative ale firmei, respectiv rosu, galben si verde.

Vopsirea o putem realiza atat noi, cat si dumneavoastra, daca doriti sa comandati un logo din polistiren pentru firma pe care o administrati. Vopsirea polistirenului se realizeaza cu vopsea pe baza de apa si nu pe baza de alcool, deoarece aceasta topeste cu brio materialul din polistiren si astfel, riscati sa ramaneti fara lucrare. Deci, nu folositi vopsele spray!

Realizam o gama variata de sigle din polistiren, logo-uri din polistiren de dimensiuni diferite, litere si texte artistice cu care puteti sa creati un impact vizual puternic asupra celor din jur. Pentru alte detalii si informatii va stam la dispozitie in orice moment.
Va dorim o zi frumoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *