05 Jan 2015
January 5, 2015

Welcome – din polistiren

Blog

Seara buna, si La multi ani! pentru noul an 2015, unul care se anunta a fi cat se poate de interesant pentru ca noi, cei de la TotulDinPolistiren va uram mult succes si impliniri in absolut toate gandurile si planurile ce vi le-ati propus a fi realizate in acest an. Noi suntem pregatiti cat se poate de bine, asa ca asteptam cu drag comenzile dumneavoastra. Pentru orice nelamuriri puteti sa ne contactati deoarece echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment.

De curand, o colega a echipei www.totulDinPolistiren.ro a realizat pentru propria-i casa niste litere din polistiren (Welcome – mai exact) pe care le-a montat in interiorul unei bolte cu nylon. Ce sa mai… o adevarata realizare si un efect foarte frumos. Asadar, fie ca va asteptati parintii, bunicii, rudele sau iubitii acasa dupa o perioada indelungata in care nu v-ati vazut, noi va recomandam aceste litere din polistiren pentru a oferi un efect vizual de memorat in orice moment.

Reamintim faptul ca realizam orice figurina din polistiren, decoratiuni din polistiren, figurine din polistiren pentru copii, figurine din polistiren pentru colorat, decoratiuni pentru magazine, gradinite, scoli sau alte institutii ori spatii inchise / deschise, litere din polistiren, sigle din polistiren, samd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *